01
Σελίδες παρουσίασης
Εταιρικές ή προσωπικές σελίδες παρουσίασης , με φόρμα επικοινωνίας.
Αναλαμβάνουμε από το μηδέν την παρουσία σας στο Web. Σχεδιασμός και κατασκευή ιστοσελίδων εταιρική ταυτότητα, διαφημιστικές καμπάνιες στην Google και κειμενογράφηση φιλική προς τις μηχανές αναζήτησης.
04
Κατασκευή blog
Η κατασκευή blog πρέπει να χωριστεί σε δύο βασικές κατηγορίες: Εταιρικά blog και προσωπικά blog. Σε κάθε περίπτωση για να γίνει μία σωστή και προσεγμένη δουλειά πρέπει να καθοριστούν εξ αρχής οι στόχοι ώστε να ακολουθηθούν τα βήματα που πρέπει.
02
Δημιουργία eshop
Η δημιουργία eshop είναι μία πολύ σημαντική απόφαση και σίγουρα πρέπει να την αναλάβει κάποιος ειδικός. Τα οφέλη είναι προφανή. Απευθύνεστε σε ευρύτερο κοινό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σύγχρονες μεθόδους για να προωθήσετε online τα προϊόντα σας και όλα αυτά μπορούν να γίνουν μειώνοντας πάγια έξοδα όπως εγκαταστάσεις, εξοπλισμός κ.α. Ακριβώς όμως, λόγω των παραπάνω, ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος και για αυτό πρέπει να χρησιμοποιηθεί συγκεκριμένη μεθοδολογία.
05
Εmail marketing
Το email marketing αποτελεί έναν εξαιρετικά αποδοτικό και προσιτό τρόπο επικοινωνίας με τους υπάρχοντες και τους υποψήφιους νέους πελάτες σας.
03
Διαχείριση social media
Στις μέρες μας τα Social Media όπως το Facebook, το Youtube, το Linkedin, και το Twitter προσεγγίζουν το ιδανικό μέσο επικοινωνίας και διαφήμισης για την επιχείρησή σας.
Τα social media στο σύνολό τους, αλλά και το facebook ειδικότερα, καταλαμβάνουν μεγάλο χρόνο στην καθημερινότητα των ανθρώπων.
06
Προώθηση ιστοσελίδας – eshop
Όποιο και αν είναι το διαφημιστικό σας budget μπορούμε να βοηθήσουμε την ιστοσελίδα σας να την βρει το κοινό που σας ενδιαφέρει.